Over ons

Wij zijn de oplossing voor organisaties die behoefte hebben aan excellente gedragsprofessionals, flexibiliteit, korte lijnen, kennis, tools en uitmuntende dienstverlening.

 

Pille & Blokland helpt organisaties te sturen op gedrag en productiviteit door het plaatsen van hoogwaardige gedragsprofessionals en het laagdrempelig leveren van de juiste kennis en tools.

 

Of het nu gaat om het inrichten van uw providerboog (bij eigen regie) of (flexibile) expertise, trainingen of workshops op gebied van duurzame inzetbaarheid, vitaliteit, veiligheid, ongewenst gedrag of andere inzetbaarheids- en productiviteitsonderwerpen, Pille & Blokland kan u adviseren en hoogwaardige gedragsprofessionals leveren met ieder hun eigen expertise en deskundigheidsgebied.

 

Daarnaast bieden wij diverse trainingen en workshops aan en adviseren wij organisaties over HR, Arbo, verzuim en re-integratie thema’s.

Partners

Pille & Blokland maakt samen met Falke & Verbaan en Vesting Casemanagement deel uit van De Falke & Verbaan Groep. De drie parnterorganisaties hanteren dezelfde kernwaarden en stellen gedrag en gedragsbeïnvloeding centraal. De dienstverlening van de partnerorganisaties is dan ook complementair aan elkaar en sluit wat visie en werkwijze betreft naadloos op elkaar aan.